+SHE+, proiectul artistei Corina Sucarov, aduce un amalgam de emoții puternice combinate în vibrații synth-pop & dark-electro. A lansat 2 albume până acum: ,,I AM” – proiect ei solo – dark-electro, synth-pop, dark-folk și ,,Katerina Molotov” – proiectul cu trupa actuală – dark wave, post-punk, drama-pop.

Albumul ”Katerina Molotov” este inspirat din copilăria și din viața pe care artista a trăit-o până în acest moment. Look-ul abordat este unul care reflectă personaje pe care le-a văzut în familie + ceea ce a trăit ulterior într-o luptă continuă pentru supraviețuire.

”Katerina Molotov este prietena mea imaginară de la 5 ani. Am creat-o atunci și am văzut-o până la 7 ani. Apoi am revăzut-o la 16 ani și avea aceeași vârstă cu a mea. În 2013 am aflat cum o cheamă, iar în 2016 mi-a apărut la un festival printre copaci. În toamna anului 2021 am început s-o revăd pe străzile din jurul casei mele și a început să mă viziteze în vise. Avea picioare de păsări în păr. Acestea ar simboliza trecerea dintre lumi. Eu cred că ea are un fel de chei pe care le poate folosi pentru a calatori în timp și între lumi. Acest proiect +SHE+ a început la 5 ani. Atunci am început să îi compun cântece și poezii Katerinei. Ce de-al doilea album este motivul pentru care m-am apucat de compus muzică. Cele nouă cântece sunt despre Katerina, relația noastră și gândurile pe care le-am împărtășit. +SHE+ a început cu Katerina Molotov. +SHE+ este Katerina Molotov. Eu sunt Corina Sucarov.”

Calendar evenimente

Componență

  • Corina SucarovVoce
  • Andrei Stănescubass
  • Milan Bogdanchitară