We Singing Colors combină indie-rockul cu folkul și elemente pop-alternative pentru a crea propria lume, plină de viață. E un amestec de invitație la dans și fericire cu coborâri spre tristeți și melancolie.

De la duo până la cvintet, în anii scurși de la înființare, We Singing Colors a reușit să aibă concerte mai peste tot în țară, dar și pe la festivalurile din afară: Marea Britanie, Japonia, India, Spania, Bulgaria, Slovenia, Republica Moldova. Formația a experimentat și cu spațiile în care și-a dus muzica, de la concerte în cluburi la altele în taxi, pe barcă, în peșteră, acoperișuri și oriunde a fost ocazia în natură.

Dacă primul album „Made of Wool, Made of Heavy Metal” era mai visător și minimalist, cu accent reverberant pe o acustică melancolică, cel de-al doilea, „Lone Learner”, a completat tabloul cu sonorități mai elaborate, în care ritmurile, synth-urile și percuțiile joacă un rol important.

Al treilea album, „Hopium”, ce a fost lansat anul trecut, a luat ce e mai bun din fiecare și duce povestea We Singing Colors mai departe. Albumul reprezintă parcursul ultimilor ani și păstrează linia eclectică la granița dintre indie, folk și pop, peste care se așează noi sonorități, pe care te lăsăm să le descoperi când îl vei asculta. De pe el au fost lansate câteva single-uri, cum ar fi Default Tone, Nomad,  De Noi sau Force a Friend.

Calendar evenimente

Componență

  • Andrei Hațeganvoce, chitară acustică
  • Roxana Niculaevoce, clape
  • Vlad Ionescu / Joseph Burtontobe
  • Narcis Axinte / Cătălin Lungubass