Bogdan Munteanu

Bogdan Munteanu

Founder & Booking Manager

Cine sunt eu în câteva cuvinte? Fost corporatist, organizator de evenimente de peste 7 ani, foarte pasionat de muzică… și mega ambițios 🙂 Prin anul 2015 am înființat platforma Munteanu Recomandă prin care promovez și susțin multe evenimente, oameni creativi, artiști, formații, festivaluri. Am avut șansa de a colabora de-a lungul anilor cu nenumărați artiști din industria muzicala românească și de a învăța multe lucruri, iar anul ăsta sunt mega încântat că am lansat agenția BandBook alături de o echipa foarte ambițioasă și că prin intermediul ei avem șansa de a lucra cu artiști super talentați și de perspectivă, dar mai ales că avem oportunitatea de pune umărul la treabă pentru ridicarea industriei muzicale din țară. Este cumva o presiune faină ce ne motivează și ne dă încredere să continuăm cu mult optimism.
Cristina Choleva

Cristina Choleva

Project Manager & Artist Manager

Cu o experiență de peste 9 ani în industria publicității și a artei, în 2022 m-am alăturat lui Bogdan Munteanu în visul de după pandemie numit BandBook. Cred cu tărie că ideile și creația în sine sunt cele mai importante într-o industrie dominată de stereotipuri și trenduri. Sunt Artist Manager pentru Delta Pe Obraz și cu ochii pe tot ce mișcă suflete.
Razvan Patachi

Răzvan Patachi

Event & Booking Manager

Sunt de formare profesională inginer activând în diverse poziții de management și product management în firme de IT sau telecomunicații. Totuși, ceea ce mă definește și împlinește este implicarea activă în susținerea muzicii alternative locale încă din 2013 sub diverse forme (blogger @ CriticEyez.com, fondator Underdog Station.tv , fondator Alternative Culture).
Catalina Trica

Cătălina Trică

Event & Booking Manager

Booker amator entuziast since 2015, cu experiență în backline retail și tenebrele underground-ului bucureștean, iese la lumina mainstream-ului sub aripa BandBook. If you can't beat them, join them. If you can't join them, book them.
Calina Purje

Călina Purje

Strategy Consultant & Artist Manager & Talent Scout

Mi-a plăcut viața pe scenă dar mi-a plăcut și mai mult viața din spatele ei. Mi-am promis să susțin prin toate mijloacele pe care le am la dispoziție artiștii underrated! Sunt cu urechile ciulite, în fiecare zi, pentru a descoperi the next shining star!
Am început prin BalconyTv Bucharest ceea ce continui acum prin Diud Where's my tune. Sunt Artist Manager pentru Dora Gaitanovici și Cristina Lupu. Freelance PR, A&R, Booker, Producer, Creativ & everything, for the love of Music.
Irina Marinescu

Irina Marinescu

PR & Communications Manager

Muzica a jucat întotdeauna un rol major în viața mea, chiar dacă nu am studiat-o. Cumva, m-a tras cu forța după ea, chiar și atunci când credeam că drumul meu e altul. Așa am ajuns să lucrez cu muzică în fiecare zi, indiferent dacă scriu articole pe Rock FM, promovez artiști prin BandBook sau, pur și simplu, ascult. Nu îmi pot imagina că voi putea vreodată să mă înstrăinez din industria muzicală, iar aventurile mele prin lumea aceasta continuă. Cu toată curiozitatea și pasiunea înainte!
Andrea Stanciu

Andrea Stanciu

Photo & Video & Content Creator

O studentă la cinematografie cu un vis în industria muzicală.
De la graphic design la social media, îmi place să am multiple activități și skill-uri pe care le pun în practică pentru pasiunile mele: artele vizuale și muzică. În afară de a crea, învăț despre ceea ce se află în spatele scenei pentru că a-l ajuta pe un artist este, în opinia mea, la fel de important.
Cosmin Oprea

Cosmin Oprea

Project Manager Taking Back August

Cosmin, 34 de ani, poftă de viață și o multitudine de pasiuni. Inima bate in ritmul concertelor și festivalurilor de metal, unde găsesc bucurie pură și conexiune. Când nu dau din cap, mă răsfăț în lumea berii artizanale și a ginului, apreciind aromele lor sofisticate și ieșite din comun. Pasiunea pentru jocurile video îmi alimentează spiritul competitiv, în timp ce pofta de călătorie mă duce în aventuri palpitante. Cu interesele mele diverse, îmbrățișez aventurile vieții cu entuziasm și cu sete de noi experiențe.
Cristina Dumitrescu

Cristina Dumitrescu

Project Manager Heartbreak Cinema

Arhitect cu viziune artistică și gândire pragmatică. Pasiunea mea pentru muzică și concerte m-a determinat să vreau să descopăr cum este să fii și de partea cealaltă a gardului. Alături de echipa BandBook am învățat să proiectez drumul spre cunoașterea, susținerea și promovarea directă a artiștilor.