• Dată09 iunie 2024
  • Oră15:00 - 22:00
  • LocațieExpirat, Halele Carol
  • AdresăStrada Constantin Istrati 1, București

Descriere eveniment

Help Me Be A Rockstar și Supereroi Printre Noi vă invită la un nou concert incluziv, accesibilizat și adaptat persoanelor cu dizabilități.
Nu Stau Acasă #4 va avea loc pe 9 iunie și se va desfășura pe timpul zilei, accesul publicului făcându-se începând cu orele 15:00, astfel și ceI mici putându-se bucura de el.
💡Nu se vor folosi efecte luminoase (blindere, stroboscoape sau reflectoare puternice) iar 🔉volumul muzicii va fi la un nivel prietenos pentru marea majoritate a publicului.
🧏‍♀️ Concertele vor fi interpretate în limba semnelor române de către Lavinia Chițu și Alexandru Sturz
🐾Pe terasa clubului Expirat distracția va fi la cote maxime alături de Clubul Câinilor Utilitari (terapie și activități asistate de animale) și Adrian Trestian (caricaturi)
🧑‍🦽‍➡️Pentru ca evenimentul să fie unul “disability friendly”, pe lângă partea muzicală, am pregătit următoarele facilități de accesibilitate:
⬇️
https://docs.google.com/…/1BvovvExiNlptCTJb8sAF…/edit…
🆓PARTICIPAREA ESTE GRATUITĂ PENTRU PERSOANELE CU DIZABILITĂȚI ȘI PENTRU ÎNSOȚITORII ACESTORA (număr maxim recomandat: 3), fiind necesară înscrierea prin intermediul următorului formular:
⬇️
https://forms.gle/8uKqEWGAMBrnU1ew5
📝Formularul se completează de către persoana cu dizabilități ce dorește să participe la eveniment sau pentru / în numele ei, dacă aceasta nu are vârsta sau nu o poate face.
🎫Publicul fără dizabilități sau persoanele care nu însoțesc pe cineva cu dizabilităţi pot cumpra bilete de la acest link:
⬇️
https://m.iabilet.ro/bilete-nu-stau-acasa-4-disability…/
🧑‍🧒‍🧒Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.