• Dată31 iulie 2024
  • Oră20:00 - 23:00
  • LocațieExpirat Halele Carol
  • AdresăStrada Constantin Istrati 1, București

Descriere eveniment

Paul Tihan și Andra Andriucă urcă pe scena de la Expirat, Halele Carol, pe 31 iulie, în cadrul seriei de concerte „Purple Sessions”.
Paul Tihan este un artist din Iași care, după parcursul raw-acustic din trecut, s-a transformat în prezent într-un cvintet ce pune în lumină gândurile și experiențele sale. Caracterul proiectului nu este încadrat într-un oarecare gen muzical, ci este mai mult o călătorie desfăcută în capitole ce prezintă straturile subtile ale vieții. În termeni muzicali, Paul și-a catalogat proiectul ca fiind indie poetry rock.
Andra Andriucă este o artistă din Iași care, inspirată de oameni, de natură și de agitația vieții și a gândului, pune în versuri și acorduri povești pentru suflet. Alături de voce și chitară, proiectul a crescut într-o trupă care conturează piesele cu un sound indie, pop-rock și câteva note alternative.
Conceptul Band[Tone] dă culoare muzicii din coloana sonoră a verii tale! Band[Tone] reprezintă o serie de concerte periodice, cu artiștii din portofoliul BandBook, găzduită de Expirat.
„Purple Sessions” e prima serie de acest tip. De ce mov? Pentru că e o culoare prețioasă, simbol al magiei și rarității. Te vor mai colora în nuanțe de purpuriu artiști precum Ana Coman, Delta Pe Obraz, Paul Tihan & Andra Andriucă, Taking Back August și Diana Căldăraru.
Fii în „tone” cu noi și lasă-ți vara pictată de cea mai bună muzică!