• Dată22 martie 2024
  • Oră19:00 - 22:00
  • LocațieJ'ai Bistrot
  • AdresăPiaţa Mărăşeşti nr. 6, Târgu-Mureș

Descriere eveniment

Dragilor avem o surpriză pentru voi vineri. Prietena noastră foarte talentată Cristina Lupu vine la noi să ne încânte cu un concert de chitară.
Intrarea este liberă pentru toată lumea dar donațile sunt recomandate pentru cine se simte bine.
Avem ceva special și pentru cei are vor să danseze până în orele dimineții, după ce Cristina termină concertul la chitară o să ne încânte cu muzica de dans prin „Prietenii pun Muzică la J’ai”.
Deci o să avem o vineri seară cu muzică live dar și cu muzică de petrecere așa cum trebuie, practic o să fie o seară cu de toate pentru toată lumea.
Cristina Lupu este artist independent, scrie cântece de dragoste şi le cântă cu plăcere şi altora. În 2015 urcă pe scenă Vocea României în echipa lui Tudor Chirilă, unde face primele lecţii de canto; urmează o serie de cursuri particulare (chitară, canto, actorie, teoria muzicii), iar între 2020-2022 este studentă a Facultăţii de Compoziţie, secţia Jazz, la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti.
În prezent lucrează la un album de piese originale (de dragoste!) sub titlul provizoriu de ‘Sweet Amnesia’, ce cuprinde o colecţie de poveşti adunate de-a lungul câtorva ani neliniştiţi. De ceva timp le testează în concerte intime prin grădinile şi ceainăriile Bucureştiului, dar şi pe scene mai mari la festivaluri ca Electric Castle, Waha, Femei pe Mătăsari, Street Delivery, Weekend Sessions sau Vadoo Chill Fest. Primul single, ‘Satellite’, lansat în luna iunie în Expirat, a ajuns deja în playlist-urile radiourilor.
‘Sweet Amnesia’ a luat naştere în urmă cu 5 ani, în serile şi nopţile albe petrecute cu chitara în braţe, după serviciu; un calup de cântece amestecate, uneori jucăuşe, uneori nostalgice, alteori ironice, nervoase, gălăgioase; un one-woman show (voce/chitară) confesiv, o privire pe gaura cheii în lumea unei fete oarecare.
22/03/24
Ora 19:00
Rezervări la telefon: (0372) 989 296