Prima Dragoste te invită într-o lume a libertății în care emoțiile dansează pe ritmul captivant al versurilor pieselor sale. Cu o voce puternică și romantică, Prima Dragoste, talentata și inovatoarea artistă din Republica Moldova, reușește să transforme experiențele și emoțiile sale într-o artă muzicală autentică.

Prima Dragoste, prin pasiunea autentică și talentul său extraordinar a reușit să își consolideze poziția ca o artistă apreciată și respectată în industrie. 

Prima piesă lansată de artistă alături de Roton Music – Din partea ta – s-a auzit în premieră la Kiss FM. Ulterior, piesa a cucerit inimile publicului și a ajuns rapid în playlisturile mai multor radiouri din țară și din Republica Moldova. Lansarea în 2022 a primul ei EP, intitulat Epigraf, cuprinde cinci piese care reprezintă radiografia ei ca artist și totodată un moment de maturizare în cariera ei. Dezbrăcată de greșeli, De ce, Semnale variate, O aștepți pe alta și Sare pe obraz arată versatilitatea ei în muzică și felul în care Prima Dragoste poate cânta despre despărțirea de persoana iubită, păstrându-și doza ludică și optimistă. 

Artista a avut colaborări cu Satoshi pentru I Love You, piesă ce a avut un succes real în platformele digitale, dar și cu Amedeo, pentru ultima ei lansare, Fosta, unde stilul eteric pe care îl are artista se împletește cu vocea puternică a lui Amedeo, creând o avalanșă de emoții.

Calendar evenimente

Componență

  • Alexandra CebotarVoce